Sunday, October 16, 2011

Yeeppiii, aktiviti perjimbaan sudah bermula !!! :P

Selamat hari ahad blogger :D..hehehe..terase macam nak menaip, tetapi x tahu ape benda nak dicerita kan..ehehhe.....haaaa, teringat plak nk cter pasal owg pegi karokkss 2 hari berturut2, sehinggakan hampir mendapat sorethroat ::(..ekekek..malang sekali yer gambar tidak dapat di lampirkan sekali lantaran terlalu terlupa utk berkaroks bersamer kengkawan perjimbaan..adalah sangat seronok seperti x engat dunia ..hahahha...owh igtkan nak karoks 3 ari marathon tapi arini bakal abg ipar sayer mahu mengedate berdua plk, x dapat mengedate ngan dier plak..agagaga........

i) ari pertama
-berkarokss bersame my colleague, hehehe..namer tak boleh disertakan.hehehe...nyanyi 10 biji lagu..hehehe......
antara pilihan lagu kami :-
1)carpenters - tajuk, x engat..agagag
2)Nurul-kerana terluka
3)Eagles-hotel california
4)Le Ann Rimes - Can't fight the moon light
-agagaga, lagi 6 lagu x engat lar.....x dapet nyanyi lagu melyu sangat, sebab one of my colleague tu chinese..kang terkulat2 dier plk nak nyanyi ngan kiteowg..hahahaha

ii)second day
this time i hang out wif abang aslie n my first sista..untuk pengetahuan semua ye, along sayer ni amatlah hebat *berkarokkss*, sehingga kan irama nyer tidak selari dengan patah perkataannyer ..hahahah..ish3, lepass tu asyik salah plih lagu jer, ade ker lagu boery marantika yg di pilih nyer?? saper nak nyanyi lagu tu??ahahaah naseb baek kami plih yg jam punyer, klu plih jenis lagu..sia2 jer...hehehe...owg n abg aslie nyayi lagu samer banyek, tp along nyanyii 2 lagu jer..hehehe...kitaowg pon x nak susahkan bro2 blik karoks sebelah yg mendengar my sista nyanyi..hehehehe
pilihan lagu kami :-
1)6 sense-tajuk, x engat..abang aslie nyanyi
2)BSB-The call & sharp of my heart
3)Yantzen-suci ..abg aslie
4)acha + ezlyenn, berdua lebih baek, hi hi bye bye, itu zalina yg nyanyi..ahahaha
okla jugak pegi kat mahkota punyer karoks,meriah lar jgk..hehehe..n de room more bigger then usual room i went too..hehehe... :D..tu jer owg nak sembang..daaaaa ..xoxoxoxox :D

p/s:- there was an accident happened just after we left the room after karokss...but ,i  cant tell u..ayoyo, mati owg kalau cter.... :D

2 comments:

  1. ko xngajak aku pun yeee.......sodih ni...sob3...

    ReplyDelete
  2. ejah, nant kita pegi samer2 ae syg :D
    xoxoxo

    ReplyDelete